Lazy days

Ännu en dag i Eskilstuna. Vet inte hur många turer det har blivit in dit nu den senaste veckan. 6? 7-8?
    I alla fall var jag, Danskungen, Vampyren, Studenten och Soldaten inne för att fynda på mellandags-rean. Hur många fynd det blev vet jag inte, men shopping blev det åtminstone. För min del blev det lite kläder och en dator.
    Kände att jag behövde en ny dator, så det fick bli en liten Samsung - bokstavligt talat. Det är en liten rackare jag pratar om. 10 tums-skärm, så att säga. Men jag behöver inte mer. Om man bara, som jag, skriver och surfar så är den här lilla rackaren perfekt. Behändig och smidig att ta med om man ska sitta på nåt fik, ett tåg eller utomlands. Det blir nog bra.

Annars vet jag inte hur man ska fördriva de här dagarna egentligen? Tiden mellan juldagen och nyårsafton är enorm, och de senaste 3 åren har vi Riddare "dödat" tiden genom att vara i Sälen eller i Norge.
     Vet fan inte vad som händer på nyårsafton, men tanken på en skön hemmafest känns i alla fall mer och mer lockande. Från början befann vi oss på en båt, ett tag hade vi bokat in oss på hotell i både Stockholm och Göteborg, och för ett berusat ögonblick lekte vi med tanken på att ta en roadtrip wherever eller en sista minuten-resa. Men när allt kommer omkring är nog en hemmafest det bästa alternativet.
      Pumpad av starksaft så lovade Danskungen på juldagen att han skulle anordna nyårsfest hemma hos sig - men när han idag kollade läget på hemmafronten om möjligheten till fest så fick han ett "HA HA HA! Dra åt helvete!" från sin far Kent Agent.
       Men det löser sig nog. Det brukar göra det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0