Inför idag

Ja ni...gissa vart jag var igår? Japp - Eskilstuna. Harrys.
    Jag vete fan hur det gick till egentligen. Vi skulle ju bara fira Danskungen på hans födelsedag - och helt plötsligt flödade biran och vi befann oss mitt uppe i en förfest. Några telefonsamtal senare hade vi fixat skjuts, och in till Harrys det bar.
    Vi pendlade mellan optimism och skepticism hurvida det skulle vara smockat eller tomt med folk så här dagen innan nyårsafton - och det visade sig vara måttligt. Endast nedervåningen, puben, var öppen och jag såg framför mig en lugn kväll med några öl runt ett bord fyllt av skitsnack. Men Vampyren och Danskungen ville annat, och snart stod de uppe på scenen och hoppade. Kvar satt jag och Timo (Vampyrens holländska kusin - eller är det syssling?) och jag tänkte "aja, låt dem dansa så sitter vi och surrar". Men Holländaren ville annat - och snart var även han och jag där uppe på scenen.
    Jag kan inte påstå att jag var danssugen, så det blev mest att jag stod där och trampade och klappade händerna. Jaja, Danskungen verkade ha roligt och det var det viktigaste - det var ju ändå hans födelsedag, något som han för övrigt gjorde allt för att påminna oss andra om. "Det är fan min födelsedag idag! TJOHO!!!" skrek han gång på gång under kvällen.

Och idag är det alltså nyårsafton. Vet fortfarande inte hur det blir, egentligen. Vi ska väl först träffas hemma hos Danskungen och ha herrmiddag, som det så fint heter, och sedan strålar vi förhoppningsvis samman med Fröken Blomberg, Tord, Fröken Johansson, Mayer, Carro och Jerry på något sätt.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0