Still here

Oj. Det var länge sedan jag hade en sån här lång paus. Men det är mycket ofrivilligt.
    Två dagar utan internet har satt sina spår. Jag känner mig helt lost, som att jag inte fått information om världen på 10 år. Vad har hänt? Vilka nya låtar har kommit? Vilka filmer har haft premiär? Vem har kysst vem och vilka har gjort slut i Hollywood? Har OS börjat? Några nya krig som har startat? Jag känner mig helt vilsen.
    Det står nu helt klart att jag är beroende av internet. Mitt enda sällskap har varit en penna, ett block och MacGyver. Det funkar en stund, men efter ett tag blir det lite tradigt. Och det värsta är att jag fortfarande inte har något internet. Bara lite, ibland. Till helgen kanske det har ordnat upp sig.

Dagen idag har varit väldigt påfrestande. Man kan sammanfatta det som så att jag skulle behöva en stor stadig JD ikväll. Men så blir det inte. Det närmaste jag kommer är väl glögg, och det är väl inte så illa pinkat i och för sig. JD får vänta till helgen.
    December brukar vara skimrande och vacker - men i år är den en mur av grå betong. Jag skulle behöva lite solsken i mitt liv just nu, på alla sätt och vis. Får se om jag lyckas ta mig över muren.

Ikväll är det Paradise hotel klockan 21.00. Missa för fan inte det! Igår var det magiskt. "Varför kallar du mig slyna bakom ryggen på mig?". "Nämen jag tycker du har ett äcklig sätt mot alla killar...". "Bara för att du inte kan få någon så behöver ju inte jag vara slyna för det". "Nähä. Men jag är inte intresserad av någon här på det sättet ändå".

Nä, nu ska jag gå och suzza lite.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0