Vacker dag

"Datarummet" börjar bli färdigt nu här hemma, efter målning och nytt golv - och därmed kanske det blir lite mer sagt på denna sida. Torkan är snart över.
    Tills vidare kan jag bara meddela att det har varit en fruktansvärt kall dag, men på inget sätt en dålig sådan. När ni andra satt framför braskaminerna på jobben med ett kopp glögg i handen så pulsade jag runt i den meterlånga snön i den -7-gradiga kylan - och det var helt okej, faktiskt.
     Men bäst av allt - jag är ledig imorgon! Det är utvärderingsdag, och då behövde jag icke närvara, så därför tar jag en mindre sovmorgon för att sedan åka och julhandla lite grand. Denna lediga dag kommer förbluffande lägligt i tillvaron.



Kommentarer
Postat av: Anna

Jag ringde dig häromdagen, håkan hel(l)ströms gitarr kan man bjuda på, på musikhjälpen på p3.. jag vet inte, den kanske är borta nu.. o du, hellre ute än inne vid sånt här förbluffande bästa vinterväder.. =) lyckos dig.. vi ses!

2009-12-17 @ 17:53:25
Postat av: J

ja, hörde det...men med en kvar innan budgivningen var över så låg högsta budet på typ 18.000...jag hade kunnat sträcka mig till 15.000, men inte mer :)

2009-12-17 @ 22:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0