Vi skrattade i alla fall...

Ja jävlar... Det blev inte E-tuna - men det blev Bishops arms i Köping med arbetskamraterna. Lite oväntat men väldigt roligt. Tror jag.
    Julfesten ute i Granhammar var också rolig. Tacos, öl och mycket skratt. Speciellt roligt blev det när kvällens underhållning drog igång. Ingen visste vad det skulle vara för någonting, och plötsligt stod där en udda figur med stora svarta glasögon och brun kostym. Det var ju för fan Walter Kurtsson!
    Känner ni till honom? Eskilstunaprofilen från Torshälla. Det är en figur, en komiker, som figurerar på nätet där han kör mycket dolda kameran-grejer och busringningar och sånt. Jag visste vem han var innan, även fast jag inte hade så stor koll på honom. Men nu har jag Youtubat honom hela dagen och även varit inne på hans hemsida - och jag gillar honom. Stor komik med enkla medel.
    Aja...Bishops arms. Bra ställe det där. Tror jag. Vi skrattade i alla fall mycket. Tror jag. Nää, så illa var det inte - även om det blev lite värre än vad jag hade planerat. Lär väl få höra på måndag hur illa/bra det var...





Kommentarer
Postat av: Walter Kurtsson

Hej... kul att du trivdes i Walters sällskap! Det är inte alla som gör dä... Go jul såsmåningom och kolla Walters Julkalenderbitare

2009-12-15 @ 22:20:24
URL: http://jul.just.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0