Byt inte märke - skaffa flera

Innan spinningen idag hade vi skokväll på Bissens i Köping. I år är det så att klubben har ett avtal med Umbro, vilket gör att vi måste spela i Umbro-skor.
     När jag fick reda på det så blev jag lite purken. Jag är en Adidas-kille när det kommer till fotbollsskor, och jag har aldrig ägt ett par Umbro-skor, vad jag vill minnas. Min erfarenhet av Umbro är att de är väldigt breda i modellerna, vilket rimmar illa med mina smala fötter. Därför var det med stor skeptis som jag åkte till Bissens.
    Men nu har jag omvärderat Umbro.
    En väldigt trevlig representant från Umbro fanns där för att informera lite om skorna, samt om nyheter som kommer under säsongen och nästa säsong, och efter att han babblat på så lät det inte lika farligt längre. Tydligen ska Umbro göra en jättesatsning på fotboll, något som framförallt kommer att märkas nästa säsong, och enligt representanten finns det några "riktigt häftiga saker" som väntar runt hörnet.
    Skorna då? Tjae...helt okej. Jag hittade en modell som var både smal och riktigt skön. De flesta andra i laget valde den vita skon, och normalt sett skulle jag göra det också - jag är ju ändå Mr.White Shoe - men jag har en hemlig plan gällande det. Jag ska nog fixa fram en vit sko. Men inte sådana som alla andra har. You'll see.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0