De försvunna Riddarna

Igår pratade jag med Vampyren och Mr.Tequila för första gången på evigheter, kändes det som. Förvisso via det som kidsen idag kallar för "chatt" - men ändå, våra ord och tankar möttes.
     Jag kan verkligen sakna dessa samtal. Även om Riddarna inte är ett gäng grubblare som sitter ner och diskuterar meningen med livet eller varför världen ser ut som den gör, så händer det ändå emellanåt att vi halkar in på tyngre ämnen. Visst, vi kanske inte alltid delar samma åsikter - men vi har i alla fall åsikter, och när vi väl sätter igång att debattera så blir det alltid intressanta tankegångar. Det är väldigt sunt och uppfriskande, och de stunderna, de samtalen, kan jag verkligen sakna. Bland mycket annat, så klart.
      Nu avverkade vi inga tyngre ämnen igår, även om det kunde ha blivit ett stort "att vara eller inte vara macho"-samtal med Vampyren, men känslan var densamma.
      I dagsläget är det oklart när pojkarna kommer hem ifrån Bergen - men när de väl gör det så kommer det att märkas. Då blir det big time party.

Kommentarer
Postat av: S

Mer sånt, det gillar vi. Och angeånde hemkomst så kommer det ju garanterat att ske i smyg a lá ånholm. En vacker dag kommer vi stå där i dörröppningen till Mr.Karlssons rum - det blir så mycket roligare så! Så ni kan aldrig riktigt känna er säkra pojkar små

2009-02-17 @ 15:52:31
Postat av: R

Ahh jag gillar att ni tar efter mitt smygande! sant att det blir så mkt roligare då! :)

2009-02-17 @ 17:04:52
Postat av: J

neee...inge smygande...man blir så överraskad...räcker det inte med att du gjorde så efter umeå-trippen?

2009-02-17 @ 17:36:27
Postat av: S

Jag är med Mr,R här. Det blir ju så mycket mer spännande:)

2009-02-17 @ 18:39:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0