Det är mycket nu

Hemskt mycket hej.
    Är nyss hemkommen ifrån Lingen som bjöd på födelsedagsfika hemma hos sig. Grabben har ju gått och blivit 25 år på gamla dar. Mycket trevligt var det. Även Bot-mannen hade hittat dit, nästan direkt ifrån Asien, och han bjöd på lite updates från semestern.
    Dessförinnan hade vi avverkat en träning på Tunavallen i Eskilstuna. Fantastiskt skönt att komma ut på stora ytor och bra underlag. Eluppvärmda planer är guld vid den här årstiden.
    Passet bestod av en internmatch där vi körde 2x30 minuter. Även fast det till stora delar gick pissdåligt för mig så var det ändå underbart att få spela lite "riktig" fotboll igen.
    Jag vet inte vad det är med mig just nu. Jag känner mig seg och blytung i kroppen. Men det kanske beror på att det är försäsong och lite intensivare träning för tillfället. Sedan kan jag också avslöja att jag gått upp 2 kg sedan vi drog igång i mitten av januari, och eftersom att jag har svårt att se att det skulle vara fetma så måste det rimligtvis vara muskler.
    Det är klart att det går tyngre att springa då. Jag menar, DET TAR JU ETT TAG INNAN KROPPEN HAR VANT SIG VID ALLA NYA MUSKLER PÅ MIN KROPP.
    Jag tänkte lägga ut en bild på mig där jag står i bar överkropp, men eftersom att det kan bli lite för magstarkt för vissa läsare så väljer jag att avstå.

Nu ska jag in till Köping. Kaggen ska lira innebandy-derby med b-laget - och eftersom att jag känner att han kan behöva mitt stöd på läktaren så är det självklart att jag ställer upp.

Kommentarer
Postat av: M

2 kg muskler låter mkt.. kan bero på att du drar i dig ett grädd paket & käkar donken på kvällarna.. sen drycken börjar ge resultat...

2009-02-07 @ 22:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0