Lagfest

Alright. Ja, hockeybockeyn gick ju sådär. Mitt lag förlorade. Vi var väl inte lika skridskostarka och tillräckligt heta framför boxen som det andra laget, samtidigt som Salsa spikade igen i deras mål. Men två gånger fick han ge vika för trollkarln Björklund.
     Man var väl lite ringrostig, men jag fick i alla fall in några fina tryckare på Ruutu, plus att jag snurrade upp Källberg på ståplatsläktaren några gånger.
    Jaja...
    Sedan var det käk i klubbstugan, följt av lite kortspel, pimpling och till slut, efter diverse tekniska problem, filmvisning. Därefter for vi in till Harrys i Eskilstuna - och det var nog första gången jag hade riktigt roligt på Harrys. Min magiska formel fungerade igår också, även fast Salsas rom & cola kom störde lite grand. Det var inte för crazy och inte för lugnt. Tror jag.
    Det enda som var crazy var när vi stod och väntade på taxi. Ur en bil hoppade plötsligt två snubbar ut och började puckla på varandra. Efter ett tag kom det vakter springandes med de sedvanliga batongerna, och sedan var det någon som skrek "Öööj! Han har kniv! Han har kniv!".
     Jag vet inte riktigt vad som hände sedan. Någon skrek "Ey! Aina kommer", och sedan hördes en busvissling. Jag vet inte om polisen fick tag på dem, för samtidigt hoppade vi in i en svarttaxi. Två snälla herrar, med utländskt påbrå, körde hem oss.
     Hur smidigt det var att alla tre - jag, Rostis och Conny Rosenholm - somnade i baksätet vet jag inte, men det gick ju bra.
     Det var den utgången. Nu behöver jag inte gå ut på ett bra tag igen.

Kommentarer
Postat av: Påven

"Min magiska formel fungerade igår också, även fast Salsas rom & cola kom störde lite grand"



mmm om du nu med "lite grand" menar "en hel del" så köper jag det..

2009-02-15 @ 17:50:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0