En vacker dag

Det är verkligen en underbar vinterdag där ute. Cirka 5 minusgrader och strålande sol. Som gjort för en dag i skidbacken. Dagar som dessa så är det absolut inga fel på vintern.
      Vet dock inte om Tord håller med om det. Efter ett halvår på resande fot världen över, med sol, bad och äventyr, så är han nu hemma i vargavinter-Sverige. Väldigt sjuk. Jag träffade på honom och Bot-mannen uppe på byn alldeles nyss, och den hemkomna turisten såg allt annat än pigg ut. Men det där busiga Anderssonskans Kalle-leendet syntes dock som vanligt.
      Blir väl inget hockeybockey för Tord imorgon, men förhoppningsvis skymtar han förbi i klubbstugan lite senare på kvällen.

Ja, den vackra vinterdagen i all ära - men den här jävla raksträckan på Kungsringen som jag färdas på dagligen är inte att leka med. Snön ligger kompakt till tusen på vägen och det har bildats miljoner olika spår efter bilarna. Det är spår i spårens spår, kan man säga, och det är fullkomligt livsfarligt att färdas där. Man kränger hit och dit med bilen, upp på vägrenen, halvvägs ner i diket och över på mötande bilars körriktning. Med andra ord - inte optimalt för bilförare Björklund.
      Sedan hurvida det blir bättre av att samtidigt fotografera vägen när man kör - det är en helt annan fråga.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0