Världens bästa serie någonsin

Ända sedan den där härliga dagen 1998, då Grannen introducerade mig för fenomenet Vänner, så har jag dyrkat serien. Den första repliken någonsin i Vänner är "There's nothing to tell." - men min första replik kommer alltid att vara "Oh no, I'm paddling away." (även fast min första replik egentligen var "Hey.").
      Jag har sett varenda säsong, varenda avsnitt, flera gånger om - och det är alltid och fortfarande lika magiskt bra. Därför har jag alltid hävdat att Vänner är världens bästa serie någonsin.
      Dock ska jag erkänna att det genom åren har varit en del störningsmoment. Det vill säga; andra serier som har varit där och tillfälligt knackat på dörren till titeln som världens bästa.
      Först och främst har jag alltid varit svag för MacGayver. Det är min barndomshjälte och jag alltid älskat den serien. Fast nu på senare tid kan jag se lite mer nyktert på serien. Det kommer alltid att vara en av mina favoriter - men kanske inte den allra bästa.
      Sedan har vi mer nutida tv-serier. Först var det Scrubs som kom och förtrollade mig. Det var en blixtförälskelse som höll i sig länge - men som nu falnat lite. Dock fortfarande en femma.
      Därefter, eller dessförinnan möjligtvis, var det Entourage. Oh boy, när jag var som allra mest nere i Entourage så trodde jag att den serien skulle ta över titeln - till skillnad från Scrubs så är min kärlek till Entourage fortfarande lika stark som när jag började titta.
      Den senaste serien som tagit mig med storm är Flight of the conchords. Där har det än så länge bara kommit en säsong, och den andra säsongen har precis börjat - så egentligen är det för tidigt att säga vad den kommer att få för betydelse för mig. Just nu är jag i alla fall stormförtjust.
      Men! Det jag egentligen ville säga med det här inlägget - som i vanlig ordning blev längre än jag tänkt mig - är att trots att jag haft mina små svaga och tveksamma stunder så går det aldrig - aldrig, aldrig, aldrig - att överträffa Vänner. Jag är nu fullständigt övertygad.
     Vänner är världens bästa serie någonsin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0