TV-historia

Igår kväll fastnade jag i nostalgi. Eftersom Linda Rosing är på tapeten igen så har TV400 börjat visa Big brother-säsongen 2003 i repris - och jag hade glömt bort hur jävla bra Big brother var en gång i tiden. Kanske inte alla säsonger, men säsongen 2003 och den säsongen då Carolina Gynning och Olivier de Paris medverkade - de var riktigt underhållande.
      Förutom Linda Rosing så fanns det andra, betydligt skönare, personer att följa 2003. Eller vad sägs om bohemen Mattias som var hemlös och ex-missbrukare? En lite flummig men go snubbe. Sedan hade vi ju den sköna gotlänningen Larssa, den underbart vackra Malin Gudmundsson - och för att inte tala om utomjordingen Maruska, som inte var av denna värld. Hennes utbrott var alltid lika hysteriskt komiska - och så roligt vi hade åt henne i skolan när Fröken Bergstrand och Magda körde imitationer på henne. Fy fan...
      TV400 kör två program på raken varje vardagkväll, och jag tänker definitivt fortsätta kolla - allra helst ikväll då Maruska får just ett sådant där hysteriskt utbrott efter lite för mycket vin.

Jag kom att tänka på en sak när jag tittde på Big brother. Många klagade över tristessen i huset och hemlängtan - men jag vet två personer som skulle klara av att vistas i huset utan några som helst problem. Nämligen Jag och Kaggen.
       Vi är experter på att göra så lite som möjligt, och vi behöver dessutom inte så mycket för att roa oss. Vi skulle klara av Big brother galant. Bara jäsa runt och ta det piano, liksom. Fy fan vad kul vi skulle ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0