Nu kör vi!

Nu har jag äntligen fått mina inloggningsuppgifter till KBK's nya hemsida. Härmed är jag nu redaktör för sidan, och ett hack under administratör Friberg.
     Det blir nog bra. Först och främst ska jag ha hand om a-laget och b-laget, möjligtvis även juniorerna, och från och med nu kommer det bli lite mer updates och rapporteringar.
     Än så länge har jag inte hunnit sätta mig in i den nya hemsidans alla funktioner, men jag fick en manual på 80 sidor av Friberg igår, så det är väl bara att plöja igenom.
     Jag började lite smått med info om träningsmatcherna - men snart kommer det att dyka upp intervjuer med våra nyförvärv och lite annat smått och gått.
      Ett inslag som jag planerar inför seriestarten är "I saunan med Kapten Pakanen". Det är meningen att det ska bli ett litet samtal inför varje seriematch, lite tankar och funderingar om träningsveckan som varit samt några inför-ord om varje seriematch.
      Andra roliga ideér är Veckans spelare, alternativt Månadens spelare, eller Veckans intervju...ja, det finns lite att ta av. Det blir nog bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0