En gnutta kindergarden

Hujademej! Det blev en tidig morgon denna morgon.
     ...och en sen natt.
     Låg sömnlöst grubblande fram tills klockan 5 imorse innan jag kunde somna. Så mycket tankar som rör sig i huvudet just nu. Det är brainstorming, planering och strukturering - blandat med ångest, oro, panik och förtvivlan. Då är det svårt att sova.
     Sedan var det alltså tidig uppstigning. Strax efter klockan 9 begav jag mig till ishallen för att åka skridskor med mina gamla dagisbarn - och eftersom att jag inte åkt grillor på ett år så kändes det lämpligt att värma upp lite innan barnen skulle anlända.
     Så där var jag, ensam i en halvmörk ishall. Det var faktiskt riktigt härligt. Att åka där helt ensam och höra de välbekanta skären under sig, på den nyspolade isen.
     Vid tio anlände vilddjuren, och från den stunden var det full fart. "Åk med mig, Jonatan!", "Håll i mig, Jonatan!", "Sluta Jonatan!", "Försök att ta mig då, Jonatan!", "Jag ska skära dig med mina skridskor, Jonatan!". Det gamla vanliga.
      Eftersom att det var ett tag sedan jag såg de små kottarna så var de naturligvis extra uppskruvade. Det gäller att höras och synas när det är så många barn som ska samsas om en enda ex-Fröken Jonatan.
      Två timmar räckte gott och väl, kan jag lova.



Kommentarer
Postat av: Ruutu

Blir grymt sugen på lira årlig bockey match. Känner att det är mitt år i år. Fan Jone du är ju så pass gammal nu att du får lira med oldboys i den matchen..

2009-01-27 @ 14:30:58
Postat av: J

yes! äntligen får jag ta klivet över till "den bättre världen"...jag tror vi kan lära oss en hel del av varandra, jag bidrar med lite fart o fläkt, och ni kryddar med lite rutin o rävspel...

2009-01-27 @ 16:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0