En stjärna föddes igår?


Titta! Titta vad jag har fått!
     Med den rådande finanskrisen, som även härjar bland Riddarna, så hade jag inte räknat med att få någon födelsedagspresent. I alla fall inte just nu.
     Men vad händer? Jo, grabbarna slår till med en bomb. En akustisk gitarr. En svart akustisk gitarr, dessutom. Do I have the best friends, or what? Det var så vackert att jag ville gråta. En puss på munnen, några timmar senare, fick dock räcka som tack.
     Nu har ribban för presenter höjts avsevärt. Vi började med att köpa ett par skojpresenter, typ från Myrorna eller liknande, till varandra - och sedan bestämde vi oss för att köpa någorlunda seriösa presenter till varandra.
     Men det här! Nu jävlar måste vi köpa fina presenter hädanefter.
     En tanke under kvällen var att vi skulle köpa ett trumset till Påven, en bas till Vampyren och ett keyboard till Mr.Tequila - och vips skulle vi ha bildat ett band. KG har ju redan allting, typ, så han får nöja sig med en penna och ett block.
     Alright, nu är det allvar. Nu ska jag lära mig att hantera denna underbara träbit. Till sommaren kanske? Då vill jag åtminstone kunna kompa Morgan Kall. Därefter ska jag succesivt bara bli bättre. Morgan Kall har fått konkurrens - på allvar.
     ...och Påven har redan kläckt mitt artisnamn.
     Kalle Varm.
     Kalle Varm & Morgan Kall. Det smakar det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0