Puh!

Att plöja igenom tre tv-serier parallellt är nästan ett heltidsjobb. Även fast jag själv kan avgöra när jag vill titta så tar det ändå musten ur mig. På ett förlösande sätt.
     Det handlar om Vänner säsong 3, MacGayver säsong 3 och Entourage säsong 1. Tre av världens bästa serier någonsin.
     I Vänner är Ross och Rachel fortfarande tillsammans, Chandler har precis gjort slut med Janice för 6:e gången, Monica är arbetslös och Joey är humorkungen för tillfället. För övrigt är Jennifer Aniston snyggare än någonsin.
     I MacGayver har jag precis sett ett avsnitt som jag bara sett en enda gång tidigare, men som etsade sig fast desto starkare när jag var barn. då det handlar om ett ruskigt, läskigt avsnitt. Ghost ship. Men jag väntar fortfarande på mitt favoritavsnitt. Jag vet inte vad det heter och kommer inte ihåg vad det handlar om - men jag vet vilket avsnitt det är när jag ser det. För övrigt blir MacGayvers hår bara längre och längre.
     I Entourage börjar det hända saker. Vince har, efter mycket om och men, tackat ja till att spela Aquaman, vilket kommer att öppna många nya och större dörrar för honom i Hollywood.
     Som sagt - det är slitsamt jobb att kolla på magiska tv-serier. Men någon måste göra det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0