Inte wasted, inte torr - bara perfekt

Det blev en lyckad utekväll igår. Sanna mina ord.
     Vi började med lite handboll hemma hos Påven, innan KG drog fram kortleken och presenterade sitt nya kortspel. Där någonstans kunde kvällen ha slutat illa för Påven - men som ett under så kom han in i andra andningen och räddade utgången.
      Lite senare tittade Emma och Johanna förbi med en liten födelsedagspresent. Några kortspel senare så begav vi oss ut i natten. Första stoppet blev Harrys. I alla fall för mig, Emma och Johanna. De andra två liggsåren syntes däremot inte till, och det visade sig att de dragit till Lotus istället.
      KG och hans lammkött.
      Well, well...jag saknade mina homies så jag begav mig också till Lotus, där Påven och KG stod med varsin flamma i armarna. Jag gick dit, neg och presenterade mig. Sedan gick jag till baren. Inte.
      Jag behövde faktiskt inte. Mitt test, mitt experiment, min nya trollformel fungerade perfekt. Jag sa ju det, Studenten!
      Det blev lite dans på Lotus, som numera är ihopbyggt med O'learys. Ingen hit, direkt. Lilla dansgolvet är borta, och rockbaren är numera ett gameroom. Eller en spelhörna, rättare sagt. Tha magic is gone.
      Påven, som är en rocker, tittade med besvikna ögon på eländet, och fräste sedan: "Fan va gay!"
      På vägen hem sedan så förverkligade KG en gammal dröm. Han gjorde en "Deck" på en tjej. Det vill säga; gick fram och sa: "Hej! Du är söt. Vill du ta en fika någon gång?" - och trott på fan om inte tjejen svarade JA. KG var upprymd.
      Efter ett "nästanbråk" på Corner så låg vi sedan i sängarna hemma hos Påven och käkade hamburgare och kollade på fotboll. Sverige-USA. 0-2 i baken i halvtid.


Kommentarer
Postat av: R

well, en gång gör det inte till en regel snarare till ett lyckosamt undantag!

2009-01-25 @ 17:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0