TV & me, again

I tisdags drog andra säsongen av Californiacation igång på TV4. Mina kära vänner har redan sett de flesta avsnitten från den andra säsongen - men då jag tillhör det där folkslaget som gillar att följa en serie vecka efter vecka så väntade jag tålmodigt på att Californiacation skulle börja sändas på TV4 igen.
     ...och det var på rödbetan direkt. Hank Moody - vilken man. Vilken rebell. Vilken bohem. Tänk om man kunde ha en sådan soft inställning till allting - allting - som han har. Det är ju bevisligen inte så smidigt alla gånger - men det verkar väldigt skönt.
     Det sista som hände i första avsnittet var att Hank armbågade en polis i bröstet efter att polisen sagt något olämpligt om hans hantering av sin fru. Med batongrapp på hans nyopererade kronjuvel som resultat.
     Lovely.

I tisdags hade även en av TV-Sveriges snyggaste ansikten premiär för sitt program - Såld på hus - som sänds på TV4+. Jag pratar om Caroline Kull. Denna underbart vackra Caroline Kull.
     Jag skiter fullständigt i husvärderingar, tomter och mäklare - men denna serie kommer jag definitivt att följa, tack vare sockersöta Caroline. Jag menar - när hon jobbade som hallåa på TV4 så brukade jag sitta framför teven och vänta på att programmen skulle ta slut, för att få se henne dyka upp emellan och presentera nästa program. Det är kärlek.






Kommentarer
Postat av: nr 3

nee nu får du lugn dig..

2009-01-15 @ 20:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0