Game on

 Från:      Jonatan Björklund ([email protected])
Skickat:   den 26 januari 2009 13:05:27  
 Till:
         [email protected]
 Ämne:     Lite sköna tips på ny fransk disco-techno


Nuru din lilla jävel, nu är det fanimej krig!
     Vi har kamperat ihop i många år nu. Jag har stått bakom dig i det mesta du sagt och skrivit. Även om jag kanske inte alltid har hållit med dig i vissa saker så har jag ändå stått bakom dig - vi spelade ju i samma lag.
     Men nu, Anders Nunstedt, nu är det tamejfan upp till kamp.
     Att Markus Larsson skulle hålla på och jönsa, det hade jag räknat med. Honom har jag för länge sedan gett upp hoppet om, och han jobbar ju trots allt på Aftonbladet. Men att du, din flintskalliga jävla techno-bög, skulle tappa omdömet så här mycket - det är bara...sorgligt -  och en fet jävla skandal.
     LIAM HAR JU FÖR FAN I HELVETE HAFT PROBLEM MED HALSEN SEDAN EN VECKA TILLBAKA!!!!! TROTS DET VÄGRAR HAN VIKA NER SIG, VÄGRAR SVIKA DE SVENSKA FANSEN OCH STÄLLER SIG PÅ SCENEN SOM OM INGENTING HADE HÄNT!!!! VILKEN ANNAN SÅNGARE SKULLE HA GJORT DET???? VAAA???????
     Det är sådana här lågvattenstämplar som gör att man på allvar övervägar att sluta läsa din (och min) tidning, för att istället övergå till DN eller SvD. FYYY FAN!
     Jag hade, som sagt, väntat mig det här ifrån Markus Larsson - karln har ju inte haft en egen åsikt sedan mitten på 90-talet - men inte ifrån dig.
     Nu lämnar jag dig, ensam bland alla råttorna. Du kan ta ditt jävla Depeche mode och köra upp någonstans där det inte känns så skönt. Kör upp det i det hål där jag nyss har blivit uppkörd - av dig!!!!

Hoppas på en jävligt bra förklaring - eller en uppriktig ursäkt!


Med vänlig hälsning

Jonatan Björklund

Kommentarer
Postat av: Påven

WOW..dax för lite "anger management" månne?

2009-01-26 @ 14:27:31
Postat av: M

I feel pretty and witty and bright! And I pity. Any girl who isn't me tonight. I feel charming, Oh, so charming...

2009-01-26 @ 16:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0