Viktigt idag

Igår:

Det blev en grillkväll hemma hos Tord och Fröken Blomberg. Grillmästare Tord var inte snål mot sina gäster och dukade upp ett julbord som hade räckt till ett helt infanteri. Problemet var bara att alla redan hade ätit några timmar tidigare, och stackars Juha fick äta tills byxlinningen sprack. Synd att inte brassarna var där.
     Nåja, det blev en redig matlåda till Tord i alla fall.
     Sedan kollade vi på fotboll. Tottenham mot Barcelonas C-lag, och det slutade 1-1. Sedan löstes sällskapet upp. Men jag drog vidare hem till Larssa som hade fest. Var ju tvungen att kolla så att kidsen skötte sig - och det gjorde de.
     Men jag fick även veta att jag levde. Jag fick bland annat "hårtorken" av Häggkvistskan för att jag inte hejat på byn för någon vecka sedan - och eftersom att jag även fick skäll av Veiko för några dagar sedan då jag missat att heja på honom också så är det väl lika bra att jag tar det igen:

JAG HAR FRUKTANSVÄRT DÅLIG SYN!!! JAG HAR SVÅRT ATT SE MÄNNISKOR PÅ HÅLL, OCH PÅ GRUND AV DET SÅ STRUNTAR JAG I ATT TITTA PÅ MÄNNISKOR OCH VÄLJER ISTÄLLET ATT RIKTA BLICKEN RAKT FRAM. JAG ORKAR INTE HEJA PÅ "FEL" MÄNNISKA GÅNG PÅ GÅNG PÅ GÅNG, SÅ JAG HAR SLUTAT TITTA! FÖRLÅT, MEN DET ÄR SÅ DET ÄR. TACK FÖR MIG.

Hur som helst, det var trots allt trevligt hemma hos Larssa. Trots hårtorken.


Idag:

Klockan 15.00 smäller det på Runevallen. Höstsäsongen drar igång med "returmöte" mot Karlstad BK.
    Fy fan vad jag hade velat vara med idag - men eftersom att jag blev utvisad senast vi mötte Karlstad så blir det läktaren för mig idag. Det kanske det hade blivit ändå, vem vet?
    Jaja, nu blir det till att stötta från sidan av. Jag hoppas och tror att det kan bli en bra match, med poäng till oss. Gustavo blir viktig i försvaret, och förhoppningsvis kan vi fortsätta att peta in några bollar framåt, som vi gjorde mot IFK Eskilstuna förra helgen.
     Kom igen nu gubbar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fy fan vilken dålig ursäkt! Pinsamt!!!

2009-07-25 @ 19:24:13
Postat av: J

ok ante...

2009-07-26 @ 15:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0