Konsten att skriva skit

Shit, alltså. Det händer ju inte mycket just nu, det vill jag lova. Dagarna är som sengångare, och trots det långsamma tempot är det jobbigt att hänga med. Jag vill liksom...springa lite. Men det är väl mitt eget fel att det ser ut som det gör.
    Om ändå solen kunde vara framme under en längre tid så att man åtminstone kunde åka och bada - men inte ens där har man någon tur. Men, ja...imorgon kanske?
     Det enda kreativa jag gjort idag var att ta en löprunda. Två och en halv timme innan fotbollsträningen. Jag var tvungen att skaka liv i kroppen och kolla "hur den mådde" - och faktum är att träningen inte blev så jobbig som förväntat. Visst var jag seg och så, men man var ju inte på bristningsgränsen. Visst, jag gjorde väl inte så många knop, men ändå.
     Jaha, så var de två veckorna av ledighet ifrån fotbollen slut. Det kändes som två minuter, ungefär. Hade gärna varit ledig en vecka till, men nu är det som det är och snart börjar allvaret igen. Jakten på poäng. Jakten på förnyat kontrakt. Jag tror det blir bra men de här tre brassarna som kommit. De borde vara spelsugna, så förhoppningsvis kan de tillföra något. Även om det innebär att jag själv kommer ännu längre ifrån startelvan. "Det är väl bara att köra på" som man säger.
     Pom, pom, pom... Nä, det händer sannerligen inte mycket just nu.
     Fast lite "lagaktiviteter" till helgen...alltid något att se fram emot.
    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0