Lovely day

Det har varit en +30-dag idag - så hur jag ha spenderat den, tror ni? Självklart nere vid Skillinge på T-bryggan.
     Så här vill jag att alla dagar ska vara på sommaren. Ett sms till Kaggen med frågan "Skillinge?", svaret "Ok, om tio" - och sedan iväg. Juha och L.Berg var redan där, och efter en stund kom även Tord och Fröken Blomberg ner.
     Det är inga konstigheter. En solstol, en tidning, en dopp i det bruna, några vänner - och det är så jävla underbart i all sin enkelhet. Det är därför jag älskar sommaren, och det är därför jag blir så bedrövad när solen gömmer sig under längre perioder.
     Ikväll är det träning igen. Säkert en hel del löpning, och med tanke på värmen så lär man nog vara rätt mör senare ikväll.

Kommentarer
Postat av: Ruutu

Lycka till med löpningen.. Hade gärna varit med, men är ju skadad..(Sant)

Tror att detta kommer att bli din höst Jone, med briljant passningsspel och resolut försvars spel(utan allt för mycket gula)

Kapa 9:an i Tuna på lördag.. Helt klart värt ett gult...

2009-07-15 @ 18:51:06
Postat av: J

löpningen gick bra den här gången också...jag har tydligen inte tappat så mycket på de här två veckorna som jag trodde :)...fan, jag hade ju sett fram emot att lira med dig igen...fast det är väl inte så många år kvar innan man är med veteranerna, då får vi ett starkt lag :)...dessvärre får varken jag eller lingen vara med på lördag, eftersom att vi är avstängda nästa helg...så nån annan får ta hand om aziz, om det är han som är nr.9 :)

2009-07-16 @ 01:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0