Riktigt surt

Det blev förlust med 4-2. Man kan prata om rättvisa och orättvisa hit och dit - och visst kändes det orättvist, men faktum är att de gjorde två mål mer än oss.
     Spelmässigt gör vi ändå årets kanske bästa match. Brassarnas ankomst har gjort att övriga spelare i laget har höjt sig, och sedan blir det väl även ett annat slags spel med dem i laget. Det blir mer rull, så att säga.
      Karlstad tog ledningen i matchen efter två minuter, men sedan spelade vi upp oss, och tog faktiskt över. Berga kvitterade med en fin yttersida, men oturlig lyckoträff med stark medvind upp i krysset senare så var det 2-1, vilket var halvtidsresultatet.
      Men sedan i andra så skjöt Gustavo en monsterkanon till frispark, och på den efterföljande returen kunde Marcelo kvittera till 2-2.
      Detta resultatet såg ut att bli det slutgiltiga, men med ungefär 10 minuter kvar av matchen kom Karlstads tråkiga 3-2-mål. Sedan kunde de på matchens sista spark göra 4-2 - på en solklar offside! Jag vet inte om linjedomaren var och köpte korv eller vad han gjorde, fast det spelade ju egentligen ingen roll med tanke på att matchen var körd. Fast i slutändan kan det ju bli en målskillnadshistoria för oss, och då är sådant här katastrof. Riktigt svagt av linjemannen.
       Efter matchen var det hänghuvuden. Vi gjorde en sådan bra insats, och så blev det så här. Men - som vi alla sa efter matchen; om vi spelar så här fortsättningsvis så kommer vi att klara av det här.
        Bäst hos oss var Juha och Paulo, bland många bra KBK:are denna eftermiddag.