Två kvällar med mycket humor

Det blev en filmkväll. Kom nyss hem från Grannen där två komedier avverkades. Först ut var nya Will Ferrell-rullen Land of the lost - och även om det inte var en typisk Will Ferrell-film så var den ändå rolig. Det är lite fantasy-äventyr-komedi över det hela, och Ferrell är som vanligt helt klockren! Bästa scenen är när han han dränker sig i urin för att han tror att det ska få dinosaurierna att ignorera honom. Klassisk scen!
     Sedan blev det Adventureland, med bland annat Ryan Reynolds. En komedi med ganska mycket mörker, tack vare diverse kärleksproblem, och även fast det inte blev så mycket skratt så var det ändå en fin liten film. "En schöön film", som Ödlan skulle ha uttryckt det.

Jag och Grannen, ja...
     Det är ju bara vi två kvar från Riddarna i Kungsör nu. Mr.Tequila och Vampyren är ju i Norge och jobbar, Studenten pluggar ju i Uppsala, och Vattenguden är ju numera inne i försvaret i Stockholm för beredskapsträning. Så nu är det upp till mig och Grannen att bära Riddarnas fana här hemma - och det gjorde vi verkligen igår!
      Det blev en liten tur in till Harrys med Fröken Johansson och Fröken Blomberg, då det vankades Tisdagsklubben med Peter Siepen. Inte så mycket folk - men vi hade roligt ändå. Det dansades och skrattades och härjades. Jag blev till och med uppraggad. Av en kille. Thomas hette han. Eller, jag vet inte om han raggade, men de andra påstår det. Jag fick i alla fall hans nummer "ifall det skulle hända någonting någon gång, för då skulle han komma direkt". Det är bra att veta om det skulle hetta till någon gång. Då ska jag ringa Thomas.
       "Härjades", ja. Den biten stod väl Fröken Johansson, som vanligt, för. På vägen hem stannade vi vid MacDonalads - som konstigt nog hade öppet halv tre på natten - och där beställde vi några burgare vid driven. Vi fick vänta en stund på maten, och när den sedan kom så vräkte plötsligt Fröken Johansson ur sig "Nu har vi väntat i 10 minuter så vi kan ta en MacFlurry som kompensation". Flickan i kassan såg ut som ett frågetecken men vände ändå skamset på klacken för att lyda ordern. En stund senare kom hon tillbaka och sa "Vi har tyvärr slut på MacFlurryn. Det enda som finns är glass och chokladmuffins". "Mmm, då tar vi en chokladmuffins", sa Fröken Johansson. En chokladmuffins senare frågade tjejen i kassan "Var det bra så?", varpå Fröken Johansson utan att blinka sa "Vi kan ta en chokladmuffins till". Och så blev det. Som vi garvade åt det.
        Annars försökte jag och Grannen oss på att ragga på tjejerna bakom kassan. Grannen vann, kan man säga. Han flörtade lite med tjejen i den första kassan, som dessvärre svarade "Tyvärr, jag har redan pojkvän". När det sedan var min tur med tjejen i den andra kassan så blev det fiasko. Det enda jag fick ur mig där jag satt i baksätet var ett vrål som löd "HUR GAMMAL ÄR DU???". Jag fick inget svar.
         Men det var som sagt en rolig kväll.

Edit: Ok, nu har jag läst Fröken Johanssons blogg, och hennes version av "MacDonalds-incidenten" stämde inte riktigt överens med min. Fast min version är roligare, så vi kör på den.
         Sedan snodde jag några bilder från kvällen från hennes blogg.




Jakten på "den perfekta bilden" fortsätter...




Världens gladaste muffins-kille 1




Världens gladaste muffins-tjej




Världens gladaste muffina-kille 2


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0