I'm going

Efter många om och men och var och när och hur och varför och kanske så blir det nu Qwarn på fredag för min del.
    Först så såg det ut som att jag skulle missa det på grund av bröllopet, men sedan tänkte "Vänta lite! Man kan ju faktiskt gå på fredagen!". Så då bestämde jag och Påven att vi skulle gå, och sedan skulle även Fröken Johansson och Fröken Blomberg kunna tänka sig att gå på fredagen.
    Men - så visade det sig att Påven inte alls kunde gå på fredagen, och istället bestämde han sig för att gå på lördagen med Kaggen och Studenten. Då tänkte jag "Ok, men Fröken Johansson och Fröken Blomberg ska i alla fall gå, så då blir jag inte ensam". Men - så visade det sig att Fröken Johansson och Fröken Blomberg bara "kanske" skulle gå på fredagen, och då stod jag där ensam igen. Och "ensam" är detsamma som att "inte gå" för mig.
     Så då klämde jag fram några tårar för att vinna tillbaka tjejerna - och nu jävlar ska jag/vi dit på fredag! HA HA! Triumf!
     Men ett Qwarn utan Riddarna - hur ska det gå? Ett Qwarn utan Vampyren och hans blodiga skandaler - hur ska det gå? Ska jag behöva stå för alla skandalerna själv? Icke! Jag är ingen skandalernas man längre. Det hör till det förflutna. Vissa saker håller inte. Det är inte roligt längre.
      Men roligt - det ska jag fanimej ha! Hoppas jag. Det finns två scenarion. Antingen är det regn, dåligt med folk och dåligt party - eller så det regnfritt, hyfsat varmt, mycket folk och jävla hålligång. Eskilstunas bästa coverband Big-eyed Mike spelar ju på fredag, och de brukar alltid kunna få igång publiken.
      Hur som helst är jag glad att jag inte missar Qwarn i år heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0