PIVOT!!!

Har ni sett Vänner? Ja, det är klart ni har. Har ni sett det där avsnittet när Ross ska köpa en ny soffa till sin lägenhet, och väljer att bära hem den själv för att han tycker att leveranskostanden är för dyr? Ja, det har ni nog. Ungefär så såg det ut när jag och Kaggen skulle bära upp två sängar till brassarnas lägenhet förra veckan.
     Henkes pappa Per svängde förbi och skulle hämta en säng hos mig, och i samma veva kom även Kaggen över. Efter att sängen var uppbaxad på släpet så sa Henkes pappa Per att "Ni har ändå ingenting för er, så ni kan följa med och bära upp dem". "Fuck you", sa vi inte till honom, utan vi följde pliktskyldigt med.
      Två sängar skulle upp till fjärde våningen, och jag och Kaggen var flyttkarlarna. Den första sängen var stor, tung och bökig - och trappuppgången var smal. Allt gick bra ända tills vi kom upp till den första svängen. Där tog det stopp. Jag stod längst bak och skjöt på - och Kaggen trycktes mer och mer in mot väggen. Precis som i avsnittet där Ross skriker "Sväng! Sväng" Sväng!" så började Kaggen skrika "Lyft! Lyft! LYYYFT!!! AJ SOM FAAAN!!!". Men det gick inte att lyfta - och Kaggen satt fast.
      På något jävla vänster kom vi ändå loss ur situationen, och äventyret kunde fortsätta. Ända tills vi kom till nästa sväng. Då var det samma visa igen, och vi var bara en millimeter ifrån att tappa hela sängen nerför trapporna. Men - vi grejade det tillslut, även om grannarna säkert undrade vad det var för dårar som väsnades i trappuppgången. Vi "knackade" säkert på varenda dörr och vägg i hela hyreshuset.
       Den andra sängen, som var aningen mindre, gick dock smärtfri och enkel att få upp.
       Vi grejar allt, jag och Kaggen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0