I'm in love

Jag ska ju som sagt på bröllop i Karlstad på lördag. Calle Kusin ska gifta sig så vi drar dit över helgen. Klädsen är "kavaj", vilket betyder kostym, och jag har haft lite problem med vad jag ska ha på mig. Jag har två kostymer, en svart som jag hade på studenten och en grå kritstrecksrandig som jag köpte på Vingåker. Den svarta är utesluten, eftersom att den "hänger" för mycket, och den gråa...ja, jag känner inte för den på lördag.
     Därför har jag letat nytt, utan framgång, men idag när jag var i Köping och spontant gick in på H&M så hittade jag en snygg mörk kritstrecksrandig kavaj, i storlek 44 dessutom, och jag tänkte att "Den här skulle fungera till svarta byxor". Till priset 400 kr kändes det som ett kap, så jag tog den och kände mig helnöjd. "Nu kommer jag vara skitsnygg på bröllopet", tänkte jag.
     Sedan gick jag för skoj skull in på Dressman direkt efteråt, bara för att kolla utbudet. Direkt när jag gick in i butiken så var det en kavaj längst in i hörnet som ropade på mig. Den gallskrek på mig, och jag gick raka vägen dit. Jag tittade på den och såg att storleken var 42R. Jag vet inte vad "R" betyder, men "42" fick mig direkt på fall. Den såg väldigt slimmad ut så jag drog på mig den - och jag höll på att ramla baklänges av min egen spegelbild. Kavajen satt som ett smäck! Det var som att vi hörde ihop och att vi känt varandra hela livet. Vi älskade med varandra.
      Jag insåg direkt att jag inte kunde lämna butiken ensam. Jag var tvungen att köpa kavajen. H&M-kavajen gick från att vara "riktigt snygg" till att vara "lärarmiddag". När jag hade Dressman-kavajen på mig så lyste jag. Jag var Vincent Chase. Redo för röda mattan. Jag ville fanimej ligga med mig själv.
       Så jag köpte den. Problemet var att den kostade tusenlappen mer än H&M-kavajen, och på 10 minuter hade jag spenderat 1800 kr mer än beräknat. Men det var det värt för den upplevelsen.
        Jag kunde givetvis inte gå direkt tillbaka till H&M och lämna tillbaka den andra kavajen, så den fick följa med mig hem. Nu vet jag inte vad jag ska göra med den. Behålla den, sälja till Lillebror, sälja till vem som helst, eller lämna tillbaka den? Det lutar åt något av de tre sista alternativen.
       Men det gör detsamma. Nu kommer jag i alla fall få ligga på bröllopet.

Kommentarer
Postat av: g.c.

bilder på kavajerna?

2009-07-29 @ 16:08:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0