Dåliga gatan fram ikväll?

Ok, nu är jag hemma. Hemma från paradiset. Hemma från ett kort med uppfriskande dopp i det blå. Hemma från en magisk tallrik med hallon och grädde. Hemma från sommaren.
     Nu blir det till att packa väskan inför morgondagens tripp till Karlstad och Calle Kusins bröllop. Tandborste, fillijonger, linsvätska och kostymen. Sedan är man good to go.
     Men det är imorgon. Från och med nu är det bara en sak som gäller - nämligen Westerqwarn. Med vilka det blir och hur många vi blir vet jag inte - men jag lovar att även om det skulle vara som så att det bara är 30 personer där borta så tänker jag fanimej ha en riktigt rolig kväll! Jag tänker springa runt naken och brotta ner vakterna om det så krävs. Jag är nästan lite orolig för mig själv. Det kan bli som så att jag blir portad från Westerqwarn på livstid efter ikväll. Om det är det som krävs. Jag vet, jag skrev tidigare att jag inte längre är någon "skandalernas man" - men om det är det som krävs för att få stället att gunga så kan jag tänka mig ett sista framträdande. I folkets tjänst, som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0