Inlägget om Juha

Okej, vart ska jag börja? Från början, kanske?
     Lördagen startade med träningsmatch mot IFK Eskilstuna. Det gick väldigt bra. Vi vann med 3-0 och övertygade mot ett bra IFK. Marcelo var het på topp och kunde ha gjort 1-0 om inte Bulgaren varit offside. Istället var det Kosar som inledde målskyttet, och 1-0 var halvtidsresultatet. Den ställningen stod sig fram till ungefär 75:e-80:e matchminuten - då Kotten dunkade in århundradets snyggaste mål på Runevallen. Det var helt makalöst! Från 40-45 meter, på en snabbt rullade boll, fick han på en hästspark som gick spikrakt upp i krysset. Det var...ja...ingen, verkligen INGEN, skulle ha kommit på tanken att skjuta där - men Kotten skjöt, och målet var sagolikt vackert.
      Efter matchen var Kotten glad, kan man säga, och det med all rätt. Jag kan tänka mig att han sitter än och småler för sig själv. Grattis Kottolinski till målet och en grym match!
      På hörna några minuter senare kunde Bulgaren nicka in 3-0, och matchen var över. En mycket skön seger som visar att vi är på gång inför höstsäsongen.
      De andra brassarna var också heta. Gustavo var en klippa i försvaret, och Paulo visade prov på spelintelligens med några läckra öppnade passningar. Mmm, det ser bra ut.
       Själv fick jag 20 minuter som vänsterback. Fick inte så mycket att göra, så det var lugnt. Kul att vara med, i alla fall.

Efter gemensam lunch blev det sedan fisketävling. Jag hamnade i lag med Kaggen, Rostis och Gustavo - och jag tror fanimej vi vann, tack vare Rostis som fick upp sju fiskar. Kaggen fick en, och jag och Gustavo fick ingen. Men jag tror jag hade en gädda på kroken. Eller så var det bottennapp.
       Därefter lirade vi brännboll, äldre mot yngre, och även där vann jag/vi. Dock inte tack vare mig, som blev "bränd" ungefär 20 gånger. Jag chansade lite för mycket, kan man väl säga, vilket inte var så populärt. Vargen blev nog lite småirriterad.
       Roligast/läskigast var när jag skulle slå iväg bollen - och tappade brännbolls-racket som nästan kapade huvudet på Paulo. Men han skrattade bara. "AH AH AH AH AH!!!!" lät det.

Sedan grillade vi hamburgare och spelade kort - innan halva styrkan åkte in till Harrys. Jag och Kaggen åkte in med Fröken Johansson och Fröken Blomberg, medan Bot-mannen, Rostis, Bruce, Blondie Bubble Boy, Juha, Tord och L.Berg anslöt lite senare. Lillebror, Storebror och Hulken var redan där.
       Det blev en grymt rolig kväll. Grymt rolig - och grymt blöt! Det var tidernas varmaste gryta inne på Harrys, och jag måste ha fått min årliga svettattack just den här kvällen. Jag brukar normalt inte svettas så mycket - Vampyren anklagar mig för att sakna svettkörtlar - men en gång om året brukar jag svettas kopiöst. Som igår. Min t-shirt var grön när jag kom till Harrys, och svart när jag lämnade stället. Man kunde vrida ur den som en disktrasa, och jag var tvungen att ta av mig den på vägen hem.
       Annars var det riktigt roligt att beskåda Juha. Han var på g. Riktigt på g. Tidigare under kvällen sa jag till honom att jag aldrig sett honom på g - men jävlar vad han satte mig på plats! Han var som en blandning av Michael Jackson, Justin Timberlake och Uffe Larsson på dansgolvet. Riktigt roligt.

För övrigt är Wonderwall fortfarande världens bästa låt. Den spelades som "sista låten" igår - och det var ingenting annat än magiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0