Lagkväll

Weeehooo!!! Vilken bowling jag levererade! Jag var helt enorm! Först slog jag personligt rekord i en spelad serie - 162 poäng - och efter andra serien hade jag slagit det rekordet också - 168 poäng - vilket gjorde att jag fick den slutgiltiga summan 330 poäng! Fucking awesome!
      Jag hamnade först i lag med brassen Gustavo, Djurgårdarn' och Vargen - men efter miss ifrån personalen så blev laget istället jag, Far, Rocco-Malle och Gustavo. Meningen var först att Kaggen skulle vara med i samma lag som Far, och då blev han genast sur och menade att deras chanser att vinna turneringen var borta nu. Men han var inte så kaxig efteråt, Kaggen, då det visade sig att han blev tredje sämst av alla 24 personer som spelade. Slagen av bland annat Far.
       Far var annars jävligt rolig. Den var nog första gången han höll i ett bowlingklot på 100 år, och det märktes på hans säregna stil. Han liksom tassade fram, och istället för att kasta iväg klotet så föste han iväg det. Därefter försökte han balansera, eller styra, klotets väg över banan med hjälp av kroppsrörelser - vilket såklart inte gick. Den vanligaste kommentaren ifrån honom var "Helvete också!" eller "Fans jävlar!" - men jodå, han fick faktiskt in några strikes och spärrar han också. 
       Vi spelade alltså i lag mot varandra, men eftersom att min och Kaggens bana låg precis bredvid varandra så blev det snabbt en match emellan oss två istället - och där vann jag alltså förkrossande, och förbluffande, enkelt med 330 poäng mot Kaggens 185 poäng. Min specialite kom att bli spärrarna. Jag rullade in spärr på spärr på spärr - och för en gång skull var det roligt att lira två serier. Annars brukar jag oftast tröttna efter en.
       Men det fanns de som var värre än mig. Tord rullade in 352 poäng (om jag inte minns fel?), men poängbäst för kvällen blev Vargen med 358 poäng (om jag inte minns fel?). Vargen var äckligt grym - och fokuserad. Trots försök till psykningar vek han inte en tum ifrån koncentrationen, och precis som jag så slog han personligt rekord två gånger om.
       Sämst för kvällen då? Ja det var Rostis och Bruce. Tror Rostis skrapade ihop 167 poäng, medan Bruce fick ihop 182 (eller?).
       Sedan blev det tacobuffé inne på restaurangavdelningen. Grymt gott! Hungrigast för kvällen? Självklart var det Kaggen, som trängde sig förbi hela kön i sin jakt på mat, men även Djurgårdarn' som lassade på två stora portioner som hade fått vilken sumobrottare som helst att häpna.
        Ja, det var en rolig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0