Dagen efter

Det var den midsommaraftonen det.
     Först samlades vi hemma hos Kaggen för att kolla på Baby Blågult mot Italien - och det gick ju åt pipan. Förlust med 2-1, men som tur var så kryssade ju Serbien, så nu räcker det väl med kryss i sista matchen mot just Serbien för att ta sig till semifinal.
     Jaja, sedan började det regna lagom till att vi skulle åka till El Decko. Regnet förstörde väl lite av stämningen där ute i torpet och skrämde kanske bort en och annan festsugen som valde att stanna hemma. Men det var trevligt ändå - och självklart kunde jag inte hålla mig torr den här gången heller. Men denna gång fick jag god hjälp av Kaggen som puttade ner mig i vassen så att jag blev liggandes där på rygg. Fast han skulle inte komma undan så lätt. När han därefter skulle hjälpa mig upp så kom nämligen Bläckfisken bakifrån och puttade ner Kaggen. Fast Bläckfisken skulle inte heller komma undan så lätt - och snart låg han också där i vassen efter att Kaggen puttat ner honom.
     Sedan åkte vi hem och bytte om, innan vi gick till Calle Jensen som hade storfest hemma vid vattentornet. Jag vet inte hur mycket folk det var, men det kändes som tusentals - och i alla olika åldrar. Det var kul, men jag blev snabbt ganska trött och begav mig hemåt.
      Men allt som allt var det en bra kväll, och man kan väl säga att det var Tre vänner på en soffa som höll ångan uppe. Vi körde på bra. Jag skrämde slag på en liten unge, jag hamnade i bråk med en tjej om barnuppfostran, jag och Bläckfisken höll på att riva partytältet hos El Decko, Bläckfisken sjöng, jag och Kaggen brottades, Bläckfisken sa "Jag älskar dig" till Bosse Jensens fru, jag och Kaggen blev osams med alla danssugna genom att stänga musiken och byta låt...ja, vi hade fullt upp.
      Bläckfisken var för övrigt riktigt i form. Han festade på som i fornstora dagar - och kanske var det en comeback vi skådade?
      Idag har vi tagit det lugnt. Badat lite och kollat på film.













Kommentarer
Postat av: Kim

vad är bläckfiskens riktiga namn? :D

2009-06-21 @ 15:01:01
URL: http://atminstonemusik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0