Efter jobbet...

Det hände lite ikväll.
     Först träning med en hel bunt eventuella nyförvärv. Några killar med samba i blodet, Lilla Barck och...ta da - Mr.Tequila!
     Japp. Han och Vampyren är hemma i Kungsör igen - och det blev ett kärt återseende efter att inte ha träffats på ett halvår. Jag träffade Vampyren lite tidigare idag, och sedan Mr.Tequila på träningen. Nu blir det väl inte mer än ett par träningar för honom den här gången, eftersom att de åker tillbaka till Norge om två veckor - men ändå, det var roligt att se honom på planen igen, och i de rätta färgerna. Han var allt bra dyngslut, men ett vackert mål blev det i alla fall. Ett riktigt "forwards-mål".
      Vampyren skulle också ha tränat, men han lyste med sin frånvaro. Så istället åkte jag, Mr.Tequila, Kaggen och Bläckfisken ner till Skillinge och sparkade lite boll och badade lite. Inte lika kallt i vattnet idag. Nice. Blir nog en sväng imorgon också, om vädret tillåter.
      Sedan drog vi hem och kollade på film. Fan boys. Ingen höjdare, faktiskt, om ett gäng nördar som ska åka till Skywalker ranch och stjäla "nya" Stars wars-filmen Episode 1: Det mörka hotet.  Nej, ingen höjdare alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0