Sista kampen för "våren"

Idag jobbar jag igen. Sedan är det match. Sista för vårsäsongen, mot Karlstad BK borta.
     Det var lite roligt. Ha ha. Mr.Tequila har varit hemma fyra dagar, tränat två gånger - och går direkt in i truppen, säkert från start. Det är så man gör det. Men hey - är det mycket skador så är det. Jag kan sätta en tusenlapp...nej, en hundralapp på att han gör mål idag. Han är en tvättäkta anfallare, den där Mr.Tequila. Har alltid varit. En Inzaghi-typ som alltid är där framme med tån eller skallen eller arslet och forcerar in bollen. Hoppas att han gör mål.
     Men det är en omdiskuterad match. Hade vi flyttat den här matchen och spelat den tidigare, som alla andra lag i serien har gjort, så hade vi fått tre veckors semester. Nu blir det bara två, och tre dagar. Men närå, det ville inte Karlstad göra. Nu vinner vi bara för det. Eller så blir det oavgjort. Eller så förlorar vi.
      Klart är i alla fall att vi är brandskattade. Juha saknas, Tord saknad, Blondie Bubble Boy saknas, Stubben saknas, Steve saknas, Hightower saknas. Inga dussinlirare, direkt. Men kanske gör det att vi knyter näven lite extra. Tar oss i kragen och visar att "Nu jävlar!". Vi får se. Bot-mannen är ju med, och glädjer en liten pojkes hjärta.

Kommentarer
Postat av: Ruutu

Ruutu inte heller med.. Men jävligt nära comeback nu..

2009-06-25 @ 12:51:36
Postat av: J

ja, varför inte...det är ju bara två år sedan du spelade division 3-fotboll sist :)

2009-06-25 @ 14:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0