Strandkväll och en galen Vampyr

Så röd, så röd, så röd. Är jag. Men det skiter jag i.
     Idag var det ännu varmare än igår, och stranden var som en enda stor gryta. Tur då att det finns ett svalkande hav några fotsteg bort. Lite volleyboll, lite fotboll, lite sol, lite mat, lite bad... I fucking love it.
      Annars har vi blivit ytterligare en själ rikare i stugan. Fredda P anslöt idag, så nu är vi sex grisar som trängs i samma gryt. Men det blir nog bra. Kaggen har ju tjatat om sina "bortamatcher" så vi kanske blir fem ändå i stugan om kvällarna.
      Igår kväll blev det "strandfest". Eller...en gitarr och några öl i goda vänners lag. Vampyren raggade upp några tjejer som gjorde oss sällskap, så det kändes bra just då. Sedan fick vi reda på hur gamla de var. Två av dem var födda 1994 och de andra två var födda 1992. Det är inte för inte man börjar känna sig lite smågammal.
      Annars hade Vampyren en "go out of control"-kväll igår. Han gick bananas fullt ut. Han var här och där och överallt och ingenstans, kastade en grill på mig, en näve cheesballs på Mr.Tequila, snodde en livboj...ja, han var Vampyren helt enkelt. Men idag minns han ingenting.
      Ikväll då? Tjae, det är ju måndag så...Måndagsklubben såklart! Nu åker vi.

PS. Imorgon kommer bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0