Student-tider

Idag tog Ulvesunds sista årskurs (någonsin?) studenten. Det var en liten och tapper skara som möttes upp på skolgården för den sedvanliga traktorfärden över centrum till kyrkan. Dåligt med folk, dålig stämning och dåligt med musik. Det var bättre förr. Men de gjorde säkert så gott de kunde - eller också var det ingen som brydde sig.




Första traktorn var tråkig. Ett släp med människor som knappt var vid medvetande. Tung champagnefrukost?




Andra traktorn var lite bättre. Ett lakan med texten: "Ikväll medvetslös, imorgon arbetslös". Knappast fyndigt, men ett bra försök. Killen närmast till höger om lakanet är för övrigt Ödlan. Han var nog packad. Han såg ut att vara fullkomligt vettskrämd för de små barnen.




Den tredje och sista traktorn var besynnerlig. Det sjöngs forntida sommarsånger om "kaprifol" och "blomblad", och på lakanet stod texten: "Lasse vad fan rimmar på hummer?". Måste vara ett internskämt.




Och sist av alla kom den här liraren. En vinröd Hummer med två ölpimplande studenter i baksätet. Jag kunde inte bestämma mig för om jag gillade det eller hatade det. Jag tror nog att jag tycker att det är lite fjantigt.




Sedan gick publiken hem och gungade och klättrade i träd. Jag förstår inte att jag alltid lyckas se så hemsk ut på bilder nuförtiden. Skämmes på mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0