Igår o idag

Alrightythen. Om Vampyren var galnast i måndags så var det Fröken Blomberg som tog täten in i dimman igår kväll. Hon var...glad - och danssugen. Det svängde om katten igår.
     Vi var på Måndagsklubben igår, som detta år var förlagt vid Hotell Tylösand, och precis som tidigare år var det smockat med folk. Det var så mycket folk att vi knappt träffades någon gång där inne. Kul var det i alla fall - säger de andra. Jag vet inte jag. Jag hade svårt att komma igång.
      Idag var det sjävklart stranden igen - och nu börjar min rygg bli väääldigt röd. Nästan så att det börjat bildas blåsor. Inget bra. Imorgon blir det bara till att ligga på rygg.
      Annars har vi inga direkta planer för ikväll. Kan bli lugnt, kan bli hotellet igen, kan bli city. Vi får se vad våra hjärnor och kroppar vill om några timmar.
      Jag hade som sagt svårt att komma igång igår - och så har det varit varje kväll. Jag vet inte vad det är. Jag känner inte "det", den där lyckokänslan som alltid brukar dyka upp efter några partier av Pyramiden och Bussturen. De andra säger att de inte känner igen mig, och jag förstår dem för jag känner inte heller igen mig själv. Det är något som ligger och gnager inom mig, och jag kan inte skaka av mig det. Jag vet inte ens vad det är. Det är lite synd, och väldigt tråkigt. Jag vill inte vara någon tråkmåns, men det har jag varit hittills. Samtidigt kan jag inte bara tvinga fram lycka. Hoppas att det släpper ikväll.
       Just ja...vi spelade SMS-rolette igår, så om någon fick något konstigt SMS så vet ni varför.

Här kommer i alla fall lite bilder.



























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0