Ett födelsedagsbarn

Efter den hemska matchen igår begav vi oss ut på stan. Eskilstuna stad hade ju 350-årsjubileum, och det var jippon överallt. I varenda litet hörn, kändes det som. Och det bästa av allt; det var gratis inträde överallt.
     Först gick vi och kollade på Timbuktu & Damn! vid Strömsholmen. Jävligt mycket folk och skönt drag i låtarna - men inte min kopp te.




Sedan gick vi till Rothoffssparken för att kolla på Tiger Lou. Lite mindre folk, men desto bättre stämning. För att inte tala om bättre musik. Emellanåt var det ett jävla manglande, för att sedan bli lite mer psykadeliskt och stillsamt.




Därefter gick vi hem - och på torget fick vi se detta. Det var några dårar som hade hissats upp 30 meter i luften i en kran, för att sedan falla fritt ner i ett stort nät.
     Det var väldigt roligt att lyssna på. Varje dåre som hoppade gav nämligen ifrån sig ett dovt med skräckinjagande skrik. Det lät ungefär så här: "......aaaAAH!!!". Väldigt roligt.




Eftersom vi har match idag så blev det nyktert igår. Det var väldigt lärorikt. Det fick mig att inse hur mycket man missar när man vanligtvis går ut. Alla vackra ansikten till exempel. De brukar jag aldrig lägga märke till annars.
    Sedan fick jag en bild av hur jag antagligen ser ut när jag går ut. Det var inte vackert. Snarare sorgligt. Ragglande, osexiga och motbjudande människor i massor - och jag tänkte; jag vill inte vara en av dem.
     Det var väldigt nyttigt att bevittna dessa packade människor, och det kommer jag att tänka på framöver. Så där vill jag inte se ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0