Roliga framsteg

Först tänkte vi gå på bio igår kväll, Baksmällan, följt av en utgång - men när Tord skickade ut röksignaler om en liten sammanslutning hemma hos hans föräldrar så ändrade vi planerna.
     Det blev några timmars tugg och skratt med Tord, Stubben och hans mö, Bot-mannen, Juha, Bruce, Påven, Kaggen, L.Berg, Fröken Blomberg, J.Berg, Blondie Bubble Boy och Fredda P (ingen glömd nu va?) innan vi åkte hem till Påven någon halvtimme eller så.
      Med tanke på att Påven tydligen alltid blir åksjuk nu för tiden så tänkte vi att vi åker lite tidigare så att han kan "ta igen sig" en stund hemma innan vi drar vidare. Men nej då. Bilfärden in till Eskilstuna sänkte Påven, och därför blev det bara jag och Kaggen som vandrare till Harrys. Han börjar bli gammal, den där Påven.
      Synd, för nu missade han en grym kväll. Mycket folk, mycket chikitas och bra drag. Riktigt roligt! Sedan gjorde jag någonting som jag aldrig gjort förut - något som jag är väldigt stolt över. Jag slutade dricka när jag kände att det började bli för mycket! Helt otroligt. Jag tog ett uppehåll på ungefär en timme, och sedan körde jag vidare - och det gjorde susen. Jag var varken "för mycket" eller "för lite", och idag mår jag toppen. Riktigt stort av mig. Man kanske börjar bli vuxen tillslut.







Kommentarer
Postat av: Ruutu

Synd att man missade er sammanslagning....

2009-06-14 @ 17:13:41
Postat av: Ruutu

Synd att man missade er sammanslagning....

2009-06-14 @ 17:14:00
Postat av: J

ja det var länge sedan man sänkte en kall tillsammans med dig...din frånvaro är påtaglig...det får vi allt ta och styra upp :)

2009-06-15 @ 00:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0