Bebisarna gjorde't

Vilken match! Mycket sevärd. Om kvalitén var bra eller ej kan jag inte svara på för jag tittade inte tillräckligt noga - men målen var riktigt granna!
     Vitryssarnas första mål var bland det värsta jag sett. Det var Sammen-klass på det. Helt otroligt vilken träff.
     Men Marcus Bergs mål var det inget fel på heller. Speciellt första, men även andra var snyggt och framspelningen ifrån Toivonen likaså. 
     Första halvleken var pure underhållning, och fortsätter Baby Blågult att spela så här så kan det bli riktigt roligt. Det fanns en hunger och vilja, blandat med ungdomlig naivitet, som gjorde spelet mycket sevärt. Det var precis som att "Nu skiter vi i allt och går ut och har svinkul!". Hoppas att vi, KBK, har samma inställning på imorgon mot Södra.
     Det gick väl lite trögt för Emir - men herre jävlar vad Wernblom mörschade! Finns nog ingen skönare svensk lirare. Han bara tacklar och garvar. Toivonen gjorde mycket bra, men missade även mycket.
     Förresten, har jag berättat att jag spelat mot Toivonen? Oj vad jag har spelat mot honom. 4-5 gånger när vi i P-86-laget mötte Degerfors på 90-talet. Han var bra redan då. Man kan säga att jag känner honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0