Njaa, njaa...

Satan och hans moster - det blev förlust idag med 4-2 (2-1).
      Vi gör ingen bra match, samtidigt som Södra bjöd på bättre motstånd än Örebro förra helgen. Jag vågar lova att Södra springer hem Sörmlands-fyran i år, om de får behålla de här spelarna hela säsongen.
      För egen del blev det bänken. Eller...det var det ända fram till 5 minuter innan matchstart, då jag fick order om att värma upp för spel direkt från start, eftersom att Bergdahl sträckt sig under uppvärmningen.
      Inte optimal uppvärmning - men jävligt roligt att spela.
      Men det började illa för oss. En felpassning i försvaret gjorde att Mellqvist (tror jag?) kunde rulla in 1-0 efter några minuter - och vi var inte alls med i svängarna i matchinledningen. Det blev lite bättre allteftersom, även om Södra var hetast och skapade flest målchanser. Anfallare Lingen fixade dock en kvittering några minuter innan halvtid - men minuten fick Södra och Mellqvist ånyo en halv gratischans, vilket gjorde att vi låg under med 2-1 i halvtid.
      Andra halvleken var väl inte bättre ifrån våran sida heller. Det kändes som att vi var väääldigt långt ifrån varandra i lagdelarna, och när vi väl kom upp i anfall så var det ganska tomt där framme. Lingen krutade förvisso in en ny kvittering, efter ett kanonskott, men när 90 minuter hade gått så hade Södra rullat in både 3-2 och 4-2 - och vi var ett slaget lag.
      Vi spelade kanske inte jättedåligt, men tillräckligt dåligt för att vi ska få oss en tankeställare. Det känns som att det behövs lite mer jävlar-anamma överlag, och vi får helt enkelt fortsätta att gnugga på under kommande träningar.
      Bäst idag var nog Steve på mittbacken, och Lingen visade på allvar att han aspirerar på den ena forwardsplatsen i startelvan (om han vill ha den?). Sedan var det skönt att ha tillbaka Tord på mittfältet. Med sitt lugn och spelsinne ingjuter han en välbehövlig trygghet i laget.