Nu kör vi igen!

Nu är jag helt uppdaterad av vad som hänt i Lost, efter att ha sett de tre sista avsnitten från säsong 4. Nu är jag redo för säsong 5 som börjar nästa vecka på TV 4.
     Vi har haft en liten on/off-relation, Lost och jag. När det började tyckte jag att det var snuskigt bra och spännande, och det fortsatte över säsong 2. Men en bit in på  säsong 3 tröttnade jag. Jag tyckte att det bara blev rörigare och rörigare, och frågorna blev bara fler och större. Det blev för mycket - så jag slutade kolla.
     Men sedan fastnade jag igen i säsong 4, och då var jag ju tvungen att kolla på alla avsnitt från säsong 3 som jag missat - och då var det bra igen. Sedan tröttnade jag på nytt. Inte för att det blev sämre - utan för att jag valde att prioritera annat, som Heroes, Entourage, Scrubs och Flight of the conchords. Det blev för mycket att hålla reda på, så Lost fick helt enkelt ge vika. Men än en gång drogs jag tillbaka till våra vänner på den mystiska ön - och efter att ha sett avslutningen på säsong 4 så är jag nu jävligt laddad inför fortsättningen. Nu kommer jag inte att släppa taget något mer.
      Det har varit lite väl flummigt emellanåt i Lost med isbjörnar, döda människor och tidsresor - men nu verkar det börja klarna. I uppdaterings-programmet Lost: Past, present, future så berättade författarna och skaparna av serien att det nu kommer att bli mer svar än frågor i fortsättningen, och det känns ju lovande. Även om jag ska erkänna att alla ovissa frågor också har sin charm, i form av spänning och frustration.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0