Sommaren är kort

Sommar och semester, ja... Vi får se hur det blir med den saken.
     Som det ser ut idag så har vi två eller två och en halv veckas ledigt från fotbollen i sommar. Inte mycket att göra någonting på, med andra ord.
     Om vi lyckas flytta den sista matchen innan uppehållet, och spela den några veckor tidigare, så kan vi få t re veckor ledigt. Hoppas att det blir så.
     På två veckor hinner man knappt andas ut. Det blir svårt att planera in någon resa, med tanke på att alla ens vänner kanske inte har semester samtidigt, och det blir helt enkelt knappt om tid.
     Jag vet inte, Påven är sugen på någon festival i sommar, och det känns som att Kaggen vill utomlands. Hur det blir med Vampyren och Mr.Tequila har jag ingen aning om, om de ens är hemma då? Samma sak med Studenten. Själv är jag också sugen på en utlandsresa, men ekonomin tillåter inte det för tillfället. Annars är jag egentligen lika sugen på ännu en tripp till Tylösand. Faktiskt. För fjärde gången. Jag kände det idag att det skulle vara grymt med fin sommarvecka på västkusten. Riktigt jävla grymt, till och med.
      För även om förra årets Halmstad-resa var superb så kan man inte påstå att den var fin - vädermässigt.
      Ja, vi får helt enkelt vänta och se hur det blir. Utlandsresa? Tylösand? Festival? Ingenting?

Kommentarer
Postat av: Morgan

Jodå, nånting blir det nog!

2009-03-23 @ 14:56:06
Postat av: Påven

Peace & Love broseph!

2009-03-23 @ 15:50:11
Postat av: CJ

Utomlands! klart vi kan fixa semester för boysen!! tradition fan!

2009-03-23 @ 17:37:44
Postat av: S

Utomlands lockar ju alltid, vi drar direkt hærifrån så det ær inga problem. Halmstad ær också ett alternativ. Borlænge också, dæ kan det hænda att vi kan fixa boende mitt i centrum om vi ska dit!:)

2009-03-23 @ 18:03:52
Postat av: J

vad menar du med "vi drar direkt härifrån"???

2009-03-23 @ 20:49:18
Postat av: S

Då frågade är ni hemma, men det stoppar ju inte någon. ska vi utomlands åker vi från bergen till vart vi nu ska . ni åker från arlanda. Så möts vi på plats och gruppkramas och gråter en skvätt, sen kör vi! OM det nu blir så att vi drar utomlands! För mer info, kontakta mig på telefon...

2009-03-23 @ 23:43:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0