En glädjande seger - en pinsam insats

Äntligen en seger! KBK-Viljan 3-1.
     Vi började riktigt piggt och fick snabbt in 1-0 genom Sandberg. Inte långt därefter kunde sedan Lingen trycka in 2-0 distinkt, och det var ett väldigt skönt och tryggt mål. Viljan var inte helt ofarliga och kunde med lite tur ha fått in en reducering - så därför kom Tords 3-0-mål som en skänk från ovan. Ett riktigt snyggt mål, där Lingen fick in ett inlägg från höger som Tord kunde bredsida in direkt på volley.
      Andra halvleken är inte lika bra ifrån våran sida. Vi slappnade kanske av, samtidigt som Viljan ökade trycket, och mer än en gång hängde en reducering i luften. Vi hade dock stolparna och ribban med oss denna match - men fem minuter ifrån slutet lyckades ändå Viljan få in 3-1 på en frispark.
      Nåväl...en bra halvlek och en sämre halvlek - men det viktigaste var att vi fick en seger. Det behövdes verkligen. Lite medvind att ta med sig när vi jobbar vidare på sånt som är sämre för tillfället.
      Bäst hos oss idag var Lingen och Tord.

Så? Allting frid och fröjd? En underbar lördagskväll att vänta?
      I helvete heller!
      Jag trodde som sagt på bänken för mig inför den här matchen - och om inte Bergdahl hade varit sjuk så hade det nog blivit så. Istället fick jag starta pånytt - och jag tänkte att "Nu jävlar ska jag ta chansen och visa vad jag går för!".
      Hur gick det då? Tjae...kommer ni ihåg den där landskampen då Gary Sundgren blev utbuad av hela Råsunda? Ungefär så dåligt gick det idag.
     Jag lyckades inte med någonting. Det var plågsamt pinsamt. Jag skämmdes något så fruktansvärt - inför mina lagkamrater, ledarna på bänken, publiken, och inte minst inför mig själv. JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR JAG ENVISAS MED ATT TVEKA I NÄRKAMPERNA!?!? Jag känner mig som en fjollig balettdansös när jag springer på planen. Jag förstår inte vad som är felet. Det är jävligt jobbigt, och jag sitter nästan här och darrar på underläppen när jag tänker på det. Ingenting fungerar. Som det är nu bidrar jag med noll.
     Nu har jag definitivt fått min sista chans på en jävligt lång tid framöver.

Kommentarer
Postat av: Påven

Gå in stenhårt och ta ett gult kort så släpper det nog ska du se..

2009-03-14 @ 18:26:22
Postat av: Rocco

Skönt med fotbollsspelare som har lite självinsikt! Inte för att jag såg matchen, men allt för många anser att de är bra trots motsatsen.Det är bara kämpa på, det kommer att vända. Alla har svackor, även Zlatan...

2009-03-14 @ 23:06:43
Postat av: Liverpool fan

Vilken jäkla skön seger de va igår då...1-4 talar för sig själv:)

2009-03-15 @ 12:15:20
Postat av: J

väldigt snällt, rocco, tack...

...och ligan är ändå redan avgjord, så ni får den segern, varsågoda...

2009-03-15 @ 12:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0