Ovana målskyttar

Ikväll var det U-lagsmatch mot division 5-laget Triangeln på konstgräs i E-tuna. Vi ställde upp med en ganska...vad ska man säga? Ovanlig uppställning? Charlieboy och Millo var mittbackar, medan Melker spelade högerback och jag vänsterback. På mittfältet lirade Ödlan på mitten, och Larssa på högeryttern (efter en träning på hela året). På topp hade vi sedan Källberg Junior - och, hör och häpna, Kaggen!
      Vi tog ledningen med 1-0. Gissa vem som gjorde det? Japp, Kaggen, med ett riktigt Torres-avslut. Han såg till och med ut som en riktig anfallare när han iskallt och rutinerat placerade bollen i målvaktens vänstra hörn. Kanske någonting för a-laget?
      Därefter fick Triangeln in två skitmål, två nästan identiska halvlobbar som seglade över Hightower i målet. Men så fixade Ödlan en straff, efter att han fallit som en skadeskjuten kråka i straffområdet. Vem tror ni dunkade in straffen då? Japp, självklart var det moi som slog in den magiskt vackra och otagbara bollen från straffpunkten.
      Jag ber om ursäkt om jag "snodde" straffen från Hellberg. Det såg ut som att de stod och tvekade där uppe om vem som skulle ta den - så jag sprang som en förgiftad dåre från våran planhalva för att anmäla mitt intresse. Eller...jag gick helt enkelt bara dit och tog bollen. Sorry - men jag behövde faktiskt det målet.
      2-2 i halvtid, och det kändes bra. Men när 90 minuter var spelade så hade Triangeln vunnit med 4-2. Inte så mycket att snacka om. Vi hade spelare på ovana positioner och spelare som knappt gjort en träning under året - så vi får vara nöjda ändå.
      För egen del gick det...bättre än vanligt. Jag är inte helt och hållet nöjd med allt - men summa summarum var det ett steg framåt. Jag gick in i närkamperna, vågade följa med hyfsat bra framåt och slog inte bort alltför mycket bollar. Det här var en match som var bra för mitt självförtroende. Nu är det bara att jobba vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0