Yesterday, and the day that was this day

Earth hour
my ass, Kungsör! Här gick man och trodde på en bäcksvart stad under en timme - men så står gatlamporna och lyser?!
     Illa. Mycket illa.
     Vill man gå ut och ta sig en promenad på kvällen under Earth hour får man väl för fan ta med sig en fackla eller en ficklampa om man vill se någonting. Det var inte snyggt gjort, Kungsör.
     Jaja. VM-kvalmatchen mellan Sverige och Portugal bevakades hemma hos Grannen - och 0-0 ska vi väl vara nöjda över, med tanke på hur matchen såg ut. Men att det redan nu skulle vara klart att boka biljetterna till Sydafrika nästa år - det köper jag inte. Det känns som att det är en låååång väg kvar än. Först måste vi ju spöa Danskjävlarna. Helst två gånger. Därefter kan vi börja prata VM.
     ...och nu är det väl ingen tvekan om vem som ska lira mittlås tillsammans med Olof "Lingen" Mellberg längre? Tack Petter Hansson för det snygga målet du gjorde mot Spanien i EM-kvalet för två år sedan - men nu tar Maestro över.





Efter b-fajten idag så varvade jag ner med lite innebandy tillsammans med KG, Påven, Ekka, Rosander Jr och Ekka Jr - och det gick inget vidare. Missade öppet mål på tok för ofta, samtidigt som jag inte orkade ta ett löpsteg hemåt.
      Men det var loligt ändå.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0