Ett riktigt bra avsnitt

Gårdagens Söndagsparty med Filip & Fredrik var...mysigt.
     Ni kanske inte tänker på det - men förstår ni hur unikt det är när världskända amerikanska personer sitter i en soffa tillsammans med svenska mellanmjölks-kändisar och småpratar. Lite ledigt och avslappnat, så där. Det är ju för fan helt sanslöst magiskt - och allt är Filip & Fredriks förtjänst. De vaggar in sina gäster i en hemtrevlig och familjär atmosfär, och tillslut blir det som att "alla känner alla".
     Som Kristin Davies och Charlotte Pirelli igår. De "bondade" något otroligt bra, och efter ett tag kunde man tro att de känt varandra hela livet. De var som två nära vänninor där de satt och fnittrade och skvallrade med varandra.
     ...och sedan den där Fab 5-killen som såg till att det inte blev en enda obekväm och tyst sekund under hela programmet. Underbart!
     Tyvärr var även Johan Palm med. Men han var så bortkommen och såg så vilsen ut, så det gjorde ingenting. Fan vet om inte hans medverkan var till för att driva med skitungen?
      Annars var Macken i Harlem roligt. Lite klassiskt svenskt, så där. Det var ett kärt återseende. Även jag satt som klistrad varje lördag i början på 90-talet när Roy & Roger härjade som värst.
      ...och 100 Höjdare-grabbarnas tolkning av orgasm-scenen från När Harry mötte Sally! Tv-historia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0