Ett riktigt fisigt domslut

Till alla er som missade KBK-Ölme: synd, ni missade en bra match.
     Det blev tillslut 2-2, efter att vi först vänt ett 0-1-underläge till en 2-1-ledning, och sedan fått en straff dömd emot oss i den 90:e minuten.
     Om man ser till hela matchen så känns väl 2-2 helt okej - men det var sättet som Ölme fick sin straff på som känns fruktansvärt surt och som ett rån.
      Ölme har frispark utanför straffområdet. Bollen slås in och en Ölme-spelare springer rakt in i en stillastående Källe och ramlar sedan handlöst och skrikandes till marken. Domaren ser inte detta, och när han hör att någon skriker så vänder han sig om och får se Ölme-spelare ligga där i straffområdet. Då blåser han och pekar på straffpunkten. I 90:e minuten.
       Vilken domare i världen dömer en straff i 90:e minuten utan att ens ha sett vad som hänt?
       Nej, det var bittert.
       Annars gör vi vår bästa match mot det tuffaste motståndet hittills. Första halvleken blev mållös och där var vi det klart piggaste laget inledningsvis.
       Sedan får Öme en bra start på andra med 1-0-målet efter 5 minuter. Därefter krigar vi oss tillbaka och 20 minuter senare nickar Lingen in kvitteringen. 10 minuter senare är det dags för hemmajubel igen då Bulgaren skjuter in 2-1. Det ser ut som att vi har vänt och vunnit ännu en gång - men så kommer den här tråkiga straffen i slutsekunderna.
       Men! En poäng, och bra spel längs marken äntligen! Det ser bättre och bättre ut hela tiden - vilket lovar gott.
       Inget spel för egen del den här gången heller. Det är inte så mycket att snacka om - försvaret känns stabilt just nu så det finns ingen anledning att byta där.

...och Södra torskade med 10-0 mot Karlstad BK.