Idag och igår

Vilken dag!
    Tredje dagen på raken som det varit tokvarmt - och den spenderade jag uppe i Västanhed. Det blev ett uppfriskande premiärdopp i ett 20-gradigt Hedströmmen, och det var faktiskt fruktansvärt skönt. En dopp i det blå är bra medicin - kanske den allra bästa - så här "dagen efter".
     För igår var det ju lagfest och Köpingsyra. Det var lite blandat. Lagfesten var rolig - men Yran var...sådär. Trots värmen så var det inte lika mycket folk som vanligt, och antalet gamla bekanta man stötte på var nästan lika med noll.
     Kvällens höjdare var Uno Svenningsson. Han var grym. Jag vill att vi tror på varandra var fantastisk.
     Sedan fick jag inte vara kvar i tältet hela kvällen heller. Jag blev uteskorterad av rar kvinnlig vakt. Det var nästan lite gulligt, och väldigt odramatiskt. Hon kom fram till mig och la handen på min axel och log, och då frågade jag henne: "Tycker du att jag är jobbig nu?". Hon svarade "Ja" - och sedan gick jag ut. Inte så farligt, utan mer ett slags "Nu är det nog dags att gå och lägga sig."

Matchen då? Ja den förlorade vi med 5-3. Inte så mycket att snacka om. Rynninge var bästa laget vi mött i år och de kommer med all sannolikhet att vinna serien.
       Första halvleken var mållös, trots Rynninge-dominans. Sedan gjorde de tre mål inom loppet av 4 minuter i andra halvlek - sedan var det godnatt.
       Men Djurgårdarn' spräckte nollan - och det var väldigt skönt.
       Fick spela 20-25 minuter. Jag kom in vid ställningen 4-1, och det gick väl hyfsat. Matchen var ganska lugn då.

Annars var kvällens Söndagsparty med Filip och Fredrik med Killinggänget förvånandsvärt tamt.
       Jag vet inte om Killinggänget skämtade när de sa att de var färdiga med humorn - men det känns nästan lite så. Jag har en känsla av att deras Dramatenpjäs i höst blir deras avskedsföreställning.
        Nästa vecka är det säsongsavslutning, och då heter gästerna Håkan Hellström, Malin Åkerman och Kevin Spacey. Kan bli riktigt, riktigt, riktigt bra.

Till sist!
       Ett stort grattis till Mr.Tequila som idag fyller 22 år. Hoppas du haft en grym dag.
       Fick du mitt sms?

Kommentarer
Postat av: CJ

Tack, nope inge sms denna dag, men tanken som ræknas =) Dagen har vart underbar ! Ses snart pusss

2009-06-01 @ 00:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0