Surt - men en avsevärd förbättring!

Håhåjaja. Det bär emot att säga det - men ikväll förlorade vi mot Köpings b-lag. Ja, fy fan. Det finns nog inget värre än att förlora mot Köping.
     Det blev 2-1, efter att KFF rullat in segermålet med tre minuter kvar av matchen.
     KFF tog även ledningen i matchen i den andra halvleken, på en av gästernas få målchanser i matchen. En hörna där Kaggen blev attackerad av tre KFF-spelare letade sig tillslut in i mål - och det kändes minst sagt snöpligt.
     Men vi fick in en kvittering genom Kosar, och matchen såg ut att gå emot ett oavgjort resultat. Tills den här tråkiga avslutningen på derbyt.
     Så här är det: jag tänker inte säga att det var orättvist. För fotboll går ut på att göra mål - och där var Köping bättre än oss. Annars var vi bättre på allting annat.
     Jag skulle vilja säga att vi ägde hela jävla matchen. Vi gör vår bästa b-lagsmatch för året - och rent spelmässigt och inställningsmässigt kan man inte kräva så mycket mer än det vi visade idag. Det enda man kan anmärka på är ju det här med målproduktionen. Vi hade tillräckligt med målchanser för att kunna vinna med fem-sex bollar - men som så många gånger förr den här säsongen så fick inte till det framför mål. Det är fortfarande lite för tamt och mjäkigt. Jag saknar det här resoluta, det här hänsynslösa, det här att "bollen ska in till varje jävla pris". Vi har inte den inställningen framför mål för tillfället.
      Men, som sagt, i övrigt kan man inte kräva så mycket mer.
      Inför matchen hade Headcoach Bäckström ett snack med b-laget om "inställning". Antagligen hade en liten fågel viskat i hans öra att det varit lite si och så med den saken i tidigare b-lagsmatcher - och det snacket gjorde ju bevisligen susen. Alla tog i och krigade för varandra - och då är det roligt att spela!
      Hoppas att detta nu håller i sig, och att det inte ska behövas ett sånt här snack inför varje match för att vi ska visa samma krigarinstinkt.

För övrigt gick det helt okej för mig också. Det känns som att jag sakta men säkert blir mer och mer stabil för varje match som går. Hoppas att det håller i sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0