Sista helgen i maj

Idag höjer vi våra glas och drar ner våra byxor för Tord, som äntligen har blivit 26 år!
     Jag kan tycka att det är lite konstigt att han "bara" är 26 vårar. Han borde vara typ 36 vid det här laget. Jag menar, redan när man var liten pöjk och stod nere vid räcket runt Runevallen och hängde så sprang det ju runt en liten blond figur på kanten och dribblade. Tord har alltid varit med, känns det som - och ändå har han inte nått den åldern då det sägs att man är som bäst som fotbollsspelare. Det är stort.
      Grattis Tord!

* * *

Idag väntar bortamatch mot Rynninge. Det är skållhett ute - och det kommer med all sannolikhet att bli en tuff match. Rynninge har alltid varit ett bra lag, och verkar så även vara i år då man parkerar på andraplatsen i serien efter sju omgångar.
       Men vi har spelat jämnt med alla lag vi mött än så länge - även serieledarna FBK Karlstad - och förhoppningsvis kan vi fortsätta på den linjen, och dessutom kunna peta in några bollar framåt. Gärna ett eller par fler än Rynninge.

* * *

Sedan väntar lagfest, följt av Köpingsfesten. En inte så vild gissning är att det blir en tusen gånger roligare kväll om vi har en bra prestation, och gärna en poäng eller tre, i ryggen.
       Jag brukar alltid tänka på Köpingsfesten som en rolig dag på året. I alla fall inför. Men Käpingsfesten  kan vara lite konstig. Det är antingen himmel eller helvete. Sol eller regn. Roligt eller trist. Lugnt eller stökigt. Torrt eller blött.
       Oftast träffar man personer man inte sett på länge - och oftast är det roligt. Ibland träffar man personer som man absolut inte vill träffa - och ibland träffar man personer som man verkligen vill träffa. Det är som en låda choklad - man vet aldrig vad man får.
       Förhoppningsvis håller solen och värmen i sig, och då är nästan hälften vunnet. Den andra hälften består oftast av tillfälligheter.
       Men förutsättningarna finns för en riktigt rolig kväll.

Kommentarer
Postat av: tord

tack jone!

2009-05-30 @ 11:43:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0